پشتیبانی مشتریان

09213314181

رفع خطای 500 در المنتور

رفع خطای 500 در المنتور

المنتور یکی از بهترین افزونه های وردپرس می باشد که استفاده کنندگان می توانند با آن صفحه های مختلف گرافیکی را با سلیقه خود به صورت زنده طراحی کنند. یکی از مشکلات کاربران در زمان استفاده از المنتور مواجه شدن با خطای 500 می باشد، این خطا معمولا به مشکلات سرور و به روز نبودن نسخه پی اچ پی یا میزان حافظه php می باشد با توجه به این موضوع در ادامه روش هایی برای رفع خطای 500 در المنتور را توضیح خواهیم داد.

رفع خطای 500 المنتور

روش اول: افزایش محدودیت حافظه php

برای حل خطای Internal Server Error در المنتور باید حافظه php سرویس خود را افزایش بدهید، در برخی سرویس دهنده ها افزایش حافظه php در پنل کاربری سرویس دهنده امکان پذیر می باشد اما در برخی دیگر شما باید با استفاده از کدهای لازم این کار را انجام دهید.

برای افزایش حافظه لازم است تا به پنل کاربری هاست سپس فایل منیجر وارد شوید و پس از ورود به پوشه public_html فایل wp-config.php را پیدا کرده و برای ویرایش باز کنید.

سپس کد زیر را:

define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘512M’);

را بعد از خط: در زیر خط define( ‘WP_DEBUG’, false ); قرار دهید.

با اینکار شما حافظه php سرویس خود را به 512 مگابایت افزایش داده اید.

توجه داشته باشید که حداقل حافظه مورد نیاز برای استفاده از المنتور 256 یا بیشتر می باشد که ما در این کد عدد 512 یا 1024 را برای افزایش حافظه سرور پیشنهاد می کنیم.

روش دوم: افزایش و ارتقاء نسخه php

اگر روش قبلی برای شما کارساز نبود لازم است تا با افزایش نسخه php سرویس خود به دنبال حل این مشکل باشید.

برخی از سرویس دهنده افزایش نسخه php توسط مشتریان را محدود کرده اند که در این صورت باید به پشتیبانی سرویس خود تیکت داده تا برای شما نسخه php را به نسخه ای بهینه و بالاتر ارتقاء دهد.

در صورتی که این دسترسی محدود نشده باشد شما با توجه به کنترل پنل سرویس خود باید طبق راهنمای زیر نسبت به تغییر ورژن php سرویستان اقدام کنید.

تغییر ورژن php در دایرکت ادمین

پس از ورود به کنترل پنل سرویستان باید روی دکمه Domain Setup کلیک کنید.

حالا لازم می باشد که در بین دامنه های موجود دامنه مدنظر خود را انتخاب کنید.

حالا مطابق با تصویر نمونه نسخه بالاتری از php را انتخاب کرده و تنظیمات را ذخیره کنید.

توجه داشته باشید همیشه جدیدترین نسخه پی اچ پی بهترین نسخه برای شما نمی باشد، چرا که بسیاری از افزونه ها، قالب ها و… پس از مدتی خود را با ورژن جدید سازگار می کنند به همین دلیل پس از اطمینان کامل نسبت به انتخاب یکی از نسخه های بالاتر php نسبت به نسخه فعلی اقدام کنید.

روش سوم: غیرفعال کردن افزونه ها و قالب سایت

اگر هنوز مشکل پا برجا می باشد لازم است تا به دنبال آخرین روش برویم. افزونه ها و قالب سایت گاهی اواقات در اکثر ارور های وردپرس نقش دارند برای اینکه مطمئن شوید مشکل از این گروه می باشد یا خیر لازم است تا با طی کردن مسیر: public_html/wp-content/plugins در این بخش با مشاهده پوشه پلاگین های مختلف تک به تک هر پلاگین را غیرفعال کنید و پس از غیرفعال کردن هر کدام سایت را بررسی کرده، در صورت حل و رفع ارور مشکل از پلاگین مشخص شده یا نسخه مورد استفاده از آن می باشد که بهتر است نسخه جدیدتر یا یک پلاگین مشابه با آن جایگزین کنید.

پس از انجام بررسی نام پوشه پلاگین ها را به صورت پیشفرض و اصلی خود برگردانیدو

در صورتی که مشکل هنوز پابرجاست قالب سایت خود را به قالب سلام المنتور که رایگان در مخزن وردپرس قرار دارد تغییر دهید در صورتی که مشکل ارور 500 المنتور رفع شد اشکال از قالب شما بوده و باید آن را تعویض یا برخی بخش های آن را ویرایش کنید.

 

شما با استفاده از روش های گفته شده در این مقاله می توانید به راحتی در جهت حل خطای 500 المنتور موفق عمل کنید و سایت خود را برای استفاده کاربرانتان در دسترس قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *